România, în urna a doua valorică la tragerea la sorţi a grupelor Turului de Elită

România se va afla în urna a doua valorică, în data de 3 decembrie, la Nyon, la tragerea la sorţi a grupelor Turului de Elită pentru echipele naţionale de juniori sub 17 ani, informează frf.ro.

159 afișări
Imaginea articolului România, în urna a doua valorică la tragerea la sorţi a grupelor Turului de Elită

România, în urna a doua valorică la tragerea la sorţi a grupelor Turului de Elită (Imagine: Mircea Roşca/Arhiva Mediafax Foto)

În clasamentul întocmit de forul european, pe baza coeficienţilor, echipa under 17 a României este pe locul 14 în Europa, deasupra Franţei şi Belgiei.

România va evita confruntări cu Franţa, Italia şi Rusia, dar ar putea să joace împotriva unor echipe ca Germania, Spania, Anglia, Olanda şi Portugalia.

Urnele valorice comunicate de UEFA sunt următoarele:

Urna A: Germania, Polonia, Spania, Anglia, Austria, Portugalia, Olanda, Cehia.

Urna B: Croaţia, Scoţia, Irlanda, Italia, Rusia, România, Franţa, Belgia

Urna C: Norvegia. Georgia, Slovacia, Belarus, Ungaria, Serbia, Islanda, Suedia

Urna D: Grecia, Israel, Slovenia, Ţara Galilor, Irlanda de Nord, Azerbaidjan, Bosnia, Ucraina

Vor fi formate opt grupe a câte patru echipe. La Campionatul European se califică formaţiile de pe primul loc şi şapte din cele opt de pe locul doi.

Campionatul European este programat între 6 şi 22 mai, în Bulgaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici