România - Insulele Feroe, din preliminariile EURO 2020, se joacă astăzi. ORA meciului/ Contra merge mai departe, în ciuda criticilor de la Stockholm

România a început cu stângul campania de calificare la EURO 2020. Naţionala a fost învinsă cu 2-1 în primul meci, de Suedia, iar finalul partidei de la Stockholm i-a adus selecţionerului Cosmin Contra un val de critici din partea oamenilor de fotbal, scrie prosport.ro

1820 afișări
Imaginea articolului România - Insulele Feroe, din preliminariile EURO 2020, se joacă astăzi. ORA meciului/ Contra merge mai departe, în ciuda criticilor de la Stockholm

Partida România - Insulele Feroe din preliminariile EURO 2020 se joacă astăzi. ORA meciului

Blamat pentru lipsa de curaj din primele 45 de minute contra nordicilor, Contra vrea să spele impresia proastă cu Insulele Feroe, partidă la îndemână pentru România, meci în care are de gând să folosească o partitură ofensivă.

Citeşte continuarea pe prosport.ro 

România a pierdut cu 2-1 în faţa Suediei, iar meciul Insulele Feroe este unul care trebuie câştigat. Atacul tricolorilor a fost inactiv in primul meci din calificări, Claudiu Keseru marcând singurul gol pentru Romania de pe bancă.

Selecţionerul Cosmin Contra ar putea acum să îl folosească pe atacantul Ludogorets în acest meci pentru a genera o scânteie în ofensivă.

Insulele Feroe au început de asemenea calificările cu o pierdere, în timp ce Malta a învins echipa lui Lars Olsen 2-1. Grupul F al calificatorilor este foarte competitiv cu Spania, Suedia şi Norvegia, de asemenea, în grup, iar Insulele Feroe sunt nevoite să lupte.

Lars Olsen are o echipă foarte limitată de lucru, formată din jucători care  joacă în majoritatea ţărilor nordice, iar unul dintre standouts este reprezentat de Jakup Thomsen, în vârstă de 21 de ani, din echipa islandeză FH.

Predicţii pentru meciul România vs Insulelor Feroe

FutnSoccer.com prezice o victorie de 2-0 pentru România, gazda având o echipă mult mai bună şi ar trebui să aibă avantajul la stadionul Dr. Constantin Radulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici