România întâlneşte Luxemburg şi Norvegia în prima fază a precalificărilor pentru FIBA World Cup 2027

Naţionala masculină de baschet a României va juca împotriva selecţionatelor Luxemburgului şi Norvegiei în prima fază a precalificărilor pentru FIBA World Cup 2027.

104 afișări
Imaginea articolului România întâlneşte Luxemburg şi Norvegia în prima fază a precalificărilor pentru FIBA World Cup 2027

România întâlneşte Luxemburg şi Norvegia în prima fază a precalificărilor pentru FIBA World Cup 2027

Tragerea la sorţi a grupelor din prima fază a pre-calificărilor din zona Europa pentru FIBA Basketball World Cup 2027 a avut loc marţi la Munchen.

Potrivit Federaţiei Române de Baschet, România va face parte din grupa B, alături de Luxemburg şi Norvegia.

Din grupa A fac parte Elveţia, Kosovo, Irlanda şi Azerbaijan, iar din grupa C fac parte Austria, Armenia şi Albania.

Jocurile din cadrul primei faze se vor desfăşura în februarie 2024, noiembrie 2024 şi februarie 2025.

În faza secunda a pre-calificărilor, care se va disputa în vara anului 2025, se vor califica echipele câştigătoare ale grupelor şi cea mai bine clasată dintre ocupantele locurilor 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici