România întâlneşte marţi Columbia, într-un amical ce reaminteşte de Generaţia de Aur

  • În 1994, naţionala de fotbal a României câştiga la Mondialul din SUA, partida din grupe cu Columbia, cu 3-1.
  • Patru ani mai târziu, în Franţa, tot la Campionatul Mondial, tricolorii învingeau Columbia cu 1-0.
  • Marţi seara, la Madrid, cele două reprezentative se întâlnesc din nou într-un amical de lux.
182 afișări
Imaginea articolului România întâlneşte marţi Columbia, într-un amical ce reaminteşte de Generaţia de Aur

România întâlneşte marţi Columbia, într-un amical ce reaminteşte de Generaţia de Aur

Peste 30.000 de bilete fuseseră vândute de către organizatori până luni seara, pentru partida ce are loc pe Estadio Metropolitano, stadionul celor de la Atletico Madrid. 12.000 din biletele vândute au fosta achiziţionate de români, conform organizatorilor, care au anunţat că biletele pot fi achiziţionate şi în ziua meciului, inclusiv de la casele de bilete ale stadionului.

România vine după o remiză, 1-1, pe Arena Naţională, cu Irlanda de Nord, un amical de pregătire pentru Euro 2022, care a dus şirul invincibilităţii tricolorilor la 12 meciuri consecutive, din care 7 victorii şi 5 remize.

Ultima înfrângere a României datează din 17 noiembrie, când pierdea cu 1-2, un amical în compania Sloveniei.

De cealaltă parte, Columbia e neînvinsă de 20 de meciuri şi vine la Madrid cu o garnitură de stranieri care îi are în frunte pe Luis Diaz, de la Liverpool.

România va evolua marţi seara în echipament roşu, cel de deplasare, deoarece Columbia are tot echipament de bază galben şi este considerată gazdă a meciului.

Partida începe la ora 21.30.

Tot marţi seara, România va afla care este a patra adversară din grupele de la Euro 2024, după ce Ucraina şi Islanda se vor confrunta într-una din cele trei finale ale play off-ului care stabileşte utimele trei echipe calificate la turneul final european.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici