România, învinsă de Danemarca, dar calificată în grupele principale la CE under 17

Naţionala de handbal feminin junioare a României a fost învinsă, duminică, de reprezentativa Danemarcei, scor 31-25 (15-15), dar s-a calificat în grupele principale, la CE din Cehia, împreună cu echipa nordică.

5 afișări

Tricolorele au fost învinse pentru prima dată în grupa preliminară B, dar datorită victoriilor precedente, cu Portugalia (30-29) şi cu Cehia (34-28) s-au calificat de pe locul secund în grupa principală I (cu 4 puncte). Pe primul loc s-a clasat Danemarca, 6 puncte.

În grupa principală I, România se va duela cu echipele calificate din grupa preliminară A, adică Suedia (locul doi, în 28 iunie) şi Rusia (locul I, în 29 iunie). Primele două clasate din grupa I vor obţine calificarea în semifinale, procedura fiind similară şi în cazul grupei principale II, în care evoluează formaţiile provenite din grupele preliminare C şi D.

Semifinalele şi meciurile de clasament vor avea loc în 1 iulie, iar finalele Campionatului European, două zile mai târziu.

Primele şapte clasate la CE din Cehia vor obţine calificarea la Campionatul Mondial under 18, din 2012, care va fi găzduit de Muntenegru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici