România - Norvegia, scor 2-2, în preliminariile EURO 2020

Echipa naţională a României a remizat, vineri seară, pe terenul Norvegiei, scor 2-2, în preliminariile EURO 2020. Claudiu Keşeru a adus un punct naţionalei lui Contra cu un gol marcat la una dintre ultimele faze ale jocului.

1650 afișări
Imaginea articolului România - Norvegia, scor 2-2, în preliminariile EURO 2020

România - Norvegia, scor 2-2, în preliminariile EURO 2020

În prima repriză, norvegienii au avut marile ocazii, însă Ciprian Tătăruşanu a intervenit excelent în faţa lui Joshua King şi Tarik Elyounoussi. După primele 45 de minute, scorul a fost egal, 0-0.

În minutul 56, norvegienii au deschis scorul prin Elyounoussi. Faza a plecat de la o greşeală a lui Paul Anton, care a dat mingea adversarilor după o intervenţie greşită. Odegaard a făcut 2-0 în minutul 70 după un contraatac, iar partida părea să se îndrepte către o victorie a naţionalei lui Lagerback.

Keşeru a adus înapoi speranţele tricolorilor prin golul din minutul 77, venit în urma unui corner, şi tot atacantul lui Ludogoreţ a punctat în minutul 90+2, aducând astfel un punct României.

S-a terminat 2-2, iar România a rămas pe locul 3 în grupa F de calificare la EURO 2020, cu patru puncte. Prima este Spania, cu nouă puncte, urmată de Suedia, cu şapte. Următorul joc al tricolorilor va avea loc pe 10 iunie, pe terenul Maltei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici