România pe locul 14 în clasamentul Cupei Davis

Echipa de Cupa Davis a României ocupă locul 14 în clasamentul mondial dat publicităţii luni, fiind a zecea formaţie ca poziţie în ierarhie dintre cele 16 care fac parte din Grupa Mondială, informează site-ul oficial al competiţiei.

4 afișări

România s-a menţinut pe poziţia a 14-a, pe care o ocupa şi înainte de meciul de baraj câştigat în week-end, în deplasare, în faţa Japoniei, cu scorul de 3-2.

În clasamentul mondial al Cupei Davis, România este devansată de următoarele formaţii: 1. Rusia, 2. SUA, 3. Argentina, 4. Croaţia, 5. Spania, 6. Germania, 7. Suedia, 8. Australia, 9. Slovacia, 10. Franţa, 11. Belgia, 12. Belarus, 13. Coreea de Sud.

Echipa României nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi de joi, pentru primul tur al ediţiei de anul viitor a Cupei Davis, nouă dintre formaţiile din Grupa Mondială, (Rusia, SUA, Germania, Suedia, Franţa, Belgia, Spania, Argentina, Coreea de Sud) fiind mai bine clasate în ierarhia mondială. Restul de şase echipe din Grupa Mondială (Serbia - 15, Cehia - 16, Israel - 17, Peru - 18, Marea Britanie - 20, Austria - 21) sunt mai slab clasate decât formaţia României.

Astfel, la tragerea la sorţi de joi vor fi capi de serie şi posibili adversari ai României, următoarele formaţii: Rusia, SUA, Argentina, Spania, Germania, Suedia, Franţa şi Belgia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici