România pierde la scor în faţa Spaniei, al doilea meci de la Europenele de handbal masculin

România - Spania s-a încheiat duminică cu scorul de 24-36 (12-17), în al doilea meci al tricolorilor la Campionatul European de handbal masculin din Germania.

584 afișări
Imaginea articolului România pierde la scor în faţa Spaniei, al doilea meci de la Europenele de handbal masculin

România pierde la scor în faţa Spaniei, al doilea meci de la Europenele de handbal masculin

Momentul de vârf al elevilor lui Xavier Pascual a fost în primele minute ale meciului, când au condus cu 5-3, după ce Robert Nagy şi Ionuţ Nistor au reuşit câte o dublă, completaţi de Buzle. Spaniolii au revenit însă rapid, cu 3 goluri succesive, echilibru menţinându-se până la 8-8, când Dujshebaev şi Compania au marcat de 5 ori fără să primească gol, rupând definitiv echilibrul jocului.

Ibericii au intrat cu +5 la pauză (12-17) şi şi-au mărit avantajul la jumătatea reprizei secunde până la +12, avantaj pe care l-au şi menţinut până la finalul meciului.

Spania obţine primele două puncte, după ce a pierdut categoric meciul de debut cu Croaţia (39-29).

Nistor şi Dedu au fost cei mai buni marcatori pentru România, cu câte 4 goluri, în timp ce de la Spanioli, Gomez a marcat de 8 ori, fiind declarat şi cel mai bun jucător al partidei.

Pentru tricolori urmează marţi partida în compania Croaţiei, de la ora 19.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici