România pierde prima partidă de la europenele de handbal masculin

  • România revine pe scena campionatului european de handbal masculin după 28 de ani cu o înfrângere în faţa Austriei, în primul meci al ediţiei din Germania 2024, contând pentru grupa B.
  • Austria s-a impus cu 31-24 (15-14), după o primă repriză mai echilibrată.
595 afișări
Imaginea articolului România pierde prima partidă de la europenele de handbal masculin

România a pierdut doi jucători în prima repriză, printre ei şi pe Nicuşor Negru, singura extremă stânga de meserie din cei 16 aflaţi pe bancă, el primind cartonaş roşu, alături de Liviu Caba.

Absenţa unei extreme stânga s-a reflectat în jocul echipei lui Xavier Pascual, Gabriel Ilie, interul dreapta trimis să-l înlocuiască având dificultăţi în a-l învinge pe portarul Möstl.

Românii au făcut multe greşeli individuale în atac şi au ratat 26 din cele 50 de aruncări la poarta austriacă.

România a fost învinsă în ciuda faptului că portarul Ionuţ Iancu a avut 13 intervenţii reuşite, la concurenţă cu adversarul său, Constantin Möstl, care a avut 17 intervenţii, fiind declarat jucătorul meciului.

Demis Grigoraş a fost golgheterul României, cu 6 goluri, la fel ca şi Sebastian Frimmel, la austrieci.

România va mai juca duminică şi marţi, de la ora 19.00, cu Spania şi Croaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici