România - Serbia, în play-off-ul CM de handbal feminin din 2015

Echipa naţională de handbal feminin a României va întâlni reprezentativa Serbiei în dubla manşă din play-off-ul european al Campionatului Mondial din 2015, potrivit tragerii la sorţi de duminică, de la Budapesta.

1044 afișări
Imaginea articolului România - Serbia, în play-off-ul CM de handbal feminin din 2015

România - Serbia, în play-off-ul CM de handbal feminin din 2015 (Imagine: Attila Kisebenedek/Mediafax Foto)

Echipa României a făcut parte din prima urnă valorică la tragerea la sorţi.

Partida tur va vea loc în 6-7 iunie 2015, în Serbia, iar cea retur o săptămână mai târziu, câştigătoarea urmând să se califice la turneul final al CM, care va avea loc în Danemarca, în perioada 5-20 decembrie.

În celelalte meciuri se vor întâlni Franţa - Slovenia, Germania - Rusia, Olanda - Cehia, Ucraina - Polonia, Muntenegru - Islanda, Austria - Ungaria, vicecampioana europeană din 2014 - Slovacia şi Croaţia - Suedia.

Cele 11 locuri alocate Europei vor fi completate cu Danemarca, echipă calificată direct, şi cu campioana europeană din 2014, Spania sau Norvegia, care va fi decisă în urma finalei competiţiei de duminică seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici