România - Taiwan 0-2. Marius Copil, învins în al doilea meci al confruntării de Cupa Davis

După ce Nicholas David Ionel (226 ATP) a pierdut vineri primul meci al întâlniri de Cupa Davis dintre România şi Taiwan, din Grupa 1 Mondială, Marius Copil a fost învins, la rândul lui, în al doilea meci al zilei.

93 afișări
Imaginea articolului România - Taiwan  0-2. Marius Copil, învins în al doilea meci al confruntării de Cupa Davis

România - Taiwan 0-2. Marius Copil, învins în al doilea meci al confruntării de Cupa Davis

Marius Copil (327 ATP) a fost învins la Mamaia, pe terenul de la Tenis Club Idu, de Yu Hsiou Hsu (180 ATP), cu 7-6 (5), 7-5, după două ore şi 18 minute de joc.

În primul set niciunul din jucători nu a reuşit break-ul, Copil ratând 3 şanse de a se impune pe serviciul taiwanezului, în game-ul 3, în care a condus cu 0-40.

În tiebreak, Copil a pierdut de 3 ori pe propriul serviciu şi a cedat la a doua minge de set.

Setul secund a avut o desfăşurare mai sinuoasă, cu Copil ratând alte două mingi de break în chiar primul game, pentru ca mai apoi să-şi cedee serviciul, în game-ul 5. Românul a reuşit rebreak-ul pentru 4-4, iar mai apoi a mai cedat două game-uri pe propriul serviciu, pentru a fi învins cu 7-5.

În primul meci al zilei, Nicholas David Ionel a fost învins de Chun Hsin Tseng, în două seturi, cu scorul de 6-3, 6-0, la capătul unui joc ce a durat o oră şi 22 de minute.

Astfel, Taiwan conduce România cu 2-0 după prima zi a confruntării. Pentru a câştiga, România are nevoie să câştige toate cele 3 meciuri de sâmbătă, programate să înceapă la ora 11.00.

Marius Copil şi Victor Cornea vor juca prima dată la dublu cu perecehea alcătuită din Yu Hsiou Hsu şi Tsung Hao-Huang, urmând ca celelalte două meciuri de simplu să se joace între Nicholas David Ionel cu Yu Hsoiu Hsu şi Marius Copil cu Chun Hsin Tseng.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici