România-Turcia, trei meciuri amicale la Izvorani

Naţionala de volei masculin a României va susţine, la finalul acestei săptămâni, trei meciuri de verificare cu reprezentativa Turciei, în cadrul pregătirii partidelor oficiale din preliminariile CM din 2010 şi din Liga Europeană.

1 afișare

Reprezentativa tricoloră s-a reunit în 8 mai, la Complexul Izvorani din Bucureşti, iar de câteva zile pregătirea este supervizată de antrenorul principal Stelian Moculescu, care a ajuns mai târziu în cantonament, fiind reţinut la echipa de club, VfB Friedrichshafen, cu care a câştigat campionatul Germaniei.

În cadrul pregătirii preliminariilor CM din 2010 şi a partidelor din Liga Europeană, voleibaştii români vor susţine trei partide amicale cu Turcia, acestea fiind programate sâmbătă, duminică şi luni, la Complexul Olimpic Sydney 2000. Lotul României cuprinde 24 de jucători, din care vor fi păstraţi doar 12 pentru turneul preliminar al CM din 2010, care va avea loc în Portugalia, între 27 şi 31 mai, în compania echipelor Portugaliei, Greciei, Sloveniei şi Danemarcei.

De asemenea, în Liga Europeană, naţionala antrenată de Stelian Moculescu va evolua astfel:

5-7 iunie

Grecia - Belgia

România - Germania

12-14 iunie

Belgia - Germania

Grecia - România

19-21 iunie

România - Belgia

Germania - Grecia

26-28 iunie

Belgia - România

Grecia - Germania

3-5 iulie

Germania - Belgia

România - Grecia

10-12 iulie

Belgia - Grecia

Germania – România.

Turneul Final Four va avea loc în perioada 17-19 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici