România U19 învinsă categoric de Anglia în turneul amical de fotbal de la Marbella

În primul meci din cadrul turneului amical internaţional de fotbal de la Marbella, Spania, reprezentativa U19 a României a fost învinsă categoric de echipa similară a Angliei, cu scorul de 6-0.

210 afișări
Imaginea articolului România U19 învinsă categoric de Anglia în turneul amical de fotbal de la Marbella

România U19 învinsă categoric de Anglia în turneul amical de fotbal de la Marbella

România U19 efectuează în perioada 12-21 noiembrie un cantonament în Spania, în cadrul acestuia participând la Turneului Internaţional de la Marbella, unde are programate 3 meciuri.

După înfrângerea suferită miercuri, tricolorii vor mai juca sâmbătă în compania Mexicului şi marţea viitoare cu Japonia.

Programul meciurilor este următorul:
Miercuri, 15 noiembrie: Anglia – România, ora 19:00 – 6-0 (3-0)
Sâmbătă, 18 noiembrie: România – Mexic, ora 20:30
Marţi, 21 noiembrie: Japonia – România, ora 12:00

Toate cele trei partide se dispută la Marbella Football Center.

În luna octombrie, naţionala U19 a României a obţinut calificarea la Turul de Elită din primăvara anului viitor după ce a încheiat pe locul secund grupa de calificare din care au mai făcut parte Cehia, Finlanda şi San Marino. Tragerea la sorţi pentru Turul de Elită va avea loc în luna decembrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici