România U19 şi-a asigurat locul la Turul de Elită după victoria cu San Marino

România U19 a învins cu 5-0 reprezentativa din San Marino şi, cu două victorii, şi-a asigurat prezenţa la Turul de Elită din primăvara anului viitor.

613 afișări
Imaginea articolului România U19 şi-a asigurat locul la Turul de Elită după victoria cu San Marino

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit FRF, tricolorii antrenaţi de Adrian Văsâi au învins cu 5-0 reprezentativa din San Marino, după ce în primul meci au trecut de Letonia, scor 1-0.

Golurile din meciul cu San Marino au fost marcate de Burnete, Hofman, Tănasă, Bodişteanu şi Chiriţoiu.

Naţionala U19 joacă zilele acestea în prima fază a calificărilor la Campionatul European din 2022, în cadrul unui turneu găzduit de Turcia.

„Cu cele două victorii România şi-a asigurat prezenţa la Turul de Elită din primăvara anului viitor, unde se califică câştigătoarele celor 13 grupe, ocupantele locurilor secunde şi cea mai bună echipă de pe locul al treilea”, a transmis FRF.

România U19 mai joacă în 16 noiembrie, de la ora 16.00, cu Turcia U19.

Partidele se joacă la Manavgat, în Turcia.

Turul de Elită va fi ultima rundă înaintea Campionatului European. Turneul final la care participă 8 selecţionate va avea loc în iulie-august 2022 în Slovacia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici