România U21 joacă în galben cu Albania U21. Biletele sunt disponibile şi la casieriile din Giuleşti

Naţionala de fotbal masculin U21 a României întâlneşte vineri pe Stadionul Giuleşti reprezentativa Albaniei, în preliminariile de calificare la EURO U21 din 2025. Biletele pentru meci sunt disponibile, începând cu ora 12:30, şi la casieriile stadionului Giuleşti.

219 afișări
Imaginea articolului România U21 joacă în galben cu Albania U21. Biletele sunt disponibile şi la casieriile din Giuleşti

România U21 joacă în galben cu Albania U21. Biletele sunt disponibile şi la casieriile din Giuleşti

După primul joc cu Albania, pe teren propriu, tricolorii vor întâlni Elveţia, în deplasare, marţi, de la ora 19.30.

În urma şedinţei tehnice de vineri s-a decis ca tricolorii să evolueze în meciul ce începe la ora 20.30 în echipament galben complet.

Adversarii de vineri a echipei conduse de daniel Pancu au un lot estimat la o valoare de 7.180.000 euro, cu o medie vârstă de 20.6 ani.

Albania conduce Grupa E cu 9 puncte, dar cu un meci in plus faţă de Elveţia (locul 2) şi România (locul 3).

Albanezii au înscris în patru meciuri 8 goluri şi au primit 7, iar singura lor înfrângere a venit în deplasare, 4-1 cu Finlanda.

Cel mai bine cotat jucător este atacantul Stiven Shpendi (2 milioane euro), legitimat la clubul italian Empoli.

Doar 11 jucători din lot provin de la cluburi din Albania, restul vin din Grecia, Portugalia, Anglia, Italia, Germania, Turcia, Belgia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici