România U21 pierde şi a doua partidă de la Euro U21 şi este aproape eliminată

Naţionala de fotbal U21 a României a fost învinsă sâmbătă seara de reprezentativa similară a Ucrainei, în cea de a doua partidă a Grupei B de la Campionatul European de Fotbal Under 21. Ucraina s-a impus pe Stadionul Steaua cu 1-0, în urma unui autogol al lui Dican, în minutul 89.

1729 afișări
Imaginea articolului România U21 pierde şi a doua partidă de la Euro U21 şi este aproape eliminată

România U21 pierde şi a doua partidă de la Euro U21 şi este aproape eliminată

Tricolorii au început bine şi au avut trei ocazii de poartă în primele 10 minute. Louis Munteanu, Lixandru şi Petrila au trecut pe rând pe lângă deschiderea scorului.

Ucraina a pus treptat stăpânire pe joc şi doar inexactitatea la finalizare sau intervenţiile excelente ale lui Târnovanu au făcut ca scorul la pauză să fie 0-0, acesta neputând fi învins din situaţie unu la unu în patru rânduri.

Târnovanu a fost ce mai bun om al României şi în repriza secundă, în care tricolorii nu au ameninţat decisiv poarta adversarilor, neavând niciun şut pe cadrul porţii.

Târnovanu a fost învins în cele din urmă de Dican, care a deviat în proprie poartă o centrare pe jos a lui Brazhko, după ce trecuse în viteză pe lângă Cîmpanu.

România rămâne fără puncte în Grupa B şi are şanse matematice de calificare, dar numai în cazul unui eşec al Spaniei în meciul cu Croaţia, ce se joacă sâmbătă seara de la 21.45.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici