România umilită de Muntenegru în Liga Naţiunilor. Suporterii au strigat „Ruşine să vă fie”

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă marţi seara, pe teren propriu, pe stadionul Giuleşti, în etapa a 4-a a Ligii Naţiunilor, de reprezentativa Muntenegrului, cu scorul de 0-3 (0-1). Mugosa a reuşit un hat trick, după ce marcase un gol şi în meciul tur.

3098 afișări
Imaginea articolului România umilită de Muntenegru în Liga Naţiunilor. Suporterii au strigat „Ruşine să vă fie”

Sursa - Facebook, Echipa naţională de fotbal a României

Echipa condusă de Edward Iordănescu rămâne cu 3 puncte din 4 meciuri, în campania din luna iunie, în Liga Naţiunilor.

În prima repriză, tricolorii s-au remarcat mai ales în apărare, unde au reuşit să evite deschiderea scorului, dar numai până în minutul 42, când Mugosa a marcat pentru prima dată.

Cea mai mare dublă ocazie a României a fost irosită rând, pe rând, în minutul 45, de Răzvan Marin şi Ştefănescu, şutul primului fiind respins în bară, pentru ca al doilea să retrimită în portarul advers.

Repriza secundă a debutat cu o jumătate de ocazie a lui Ştefănescu, urmată de majorarea scorului de către acelaşi Mugosa, în minutul 56, cu o lovitură de cap.

Peste doar 8 minute, Mugosa a făcut tripla, cu un şut frumos din marginea careului, ducând scorul la 0-3.

În minutul 77, oaspeţii au fost la un pas de a duce scorul la 0-4, din fericire însă pentru tricolori, Niţă a fost la post evitând autogolul lui Chiricheş.

S-a încheiat 0-3, într-un cor de huiduieli, suporterii români scandând „Demisia” şi „Ruşine să vă fie”, în timp ce îi aplaudau pe oaspeţi.

România rămâne pe ultimul loc în grupă după primele 4 meciuri şi nu mai are şanse de a ocupa primul loc în grupă, fiind ameninţată cu retrogradarea în a treia grupă valorică.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici