România va întâlni Anglia în barajul de calificare la turneul final al CE sub 21 de ani

Reprezentativa sub 21 de ani a României va întâlni echipa similară a Angliei, în barajul de calificare la turneul final al Campionatului European de tineret, ce se va disputa anul viitor în Danemarca, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Herning.

16 afișări
Imaginea articolului România va întâlni Anglia în barajul de calificare la turneul final al CE sub 21 de ani

România va întâlni Anglia în barajul de calificare la turneul final al CE sub 21 de ani (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

România va juca primul meci la data de 8 octombrie în deplasare, returul urmând să aibă loc pe 12 octombrie acasă.

Echipa antrenată de Emil Săndoi a fost cap de serie, alături de selecţionatele Suediei, Olandei, Cehiei, Italiei, Croaţiei şi Scoţiei.

Naţionala de tineret a obţinut calificarea la barajul pentru Campionatul European din 2011, după rezultatul de egalitate, scor 0-0, înregistrat în deplasare, marţi, cu Rusia, în ultimul meci al Grupei 1 din faza preliminariilor şi a terminat pe primul loc în clasament.

Anglia a terminat pe locul doi în Grupa 9 a preminariilor, din care au mai făct parte Grecia (locul I), Portugalia, Lituania şi Macedonia.

Cele şapte câştigătoare ale dublelor manşe din baraj şi Danemarca, ţara gazdă a competiţiei europene, vor participa la turneul final din luna iunie a anului viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici