România va întâlni Canada, Japonia şi SUA în partidele test ale lunii noiembrie

Reprezentativa de rugby a României va întâlni echipele Canadei, Japoniei şi Statelor Unite ale Americii în luna noiembrie, în meciuri test, conform programului anunţat de International Rugby Board (IRB).

109 afișări
Imaginea articolului România va întâlni Canada, Japonia şi SUA în partidele test ale lunii noiembrie

Vali Calafeteanu (Imagine: Adi Piclisan / Mediafax Foto)

"Stejarii" au programată prima partidă test cu SUA, la 8 noiembrie. România va întâlni Japonia la 15 noiembrie şi va juca împtriva Canadei la 22 noiembrie, informează frr.ro.

Toate cele trei meciuri vor avea loc pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală.

Japonia ocupă în prezent locul 10 în ierarhia IRB, în timp ce Canada şi Statele Unite se află pe poziţia a 17-a, respectiv a 18-a, imediat după România (locul 16).

Toate cele trei adversare ale României sunt calificate la Cupa Mondială din 2015. Mai mult, Canada este adversara "Stejarilor" în grupa D, partida urmând să se dispute la 6 octombrie, la Leicester.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici