România va întâlni Slovacia în play-off-ul CM de handbal feminin din 2013

Echipa naţională de handbal feminin a României va întâlni Slovacia în play-off-ul Campionatului Mondial din 2013, conform tragerii la sorţi ce a avut loc, duminică, la Belgrad.

233 afișări
Imaginea articolului România va întâlni Slovacia în play-off-ul CM de handbal feminin din 2013

România va întâlni Slovacia în play-off-ul CM de handbal feminin din 2013 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Campioana mondială en-titre, Norvegia, reprezentativa ţării gazdă, Serbia, precum şi Muntenegru şi Ungaria, finalistă, respectiv semifinalistă la Campionatul European, sunt calificate direct, informează eurohandball.com.

Programul play-off-ului CM este următorul:

Turcia - Danemarca

Islanda- Cehia

Macedonia - Spania

Olanda - Rusia

Slovacia - România

Germania - Ucraina

Suedia - Polonia

Franţa - Croaţia.

Prima manşă a play-off-ului este programată la 1/2 iunie 2013, iar returul la 8/9 iunie 2013.

Campionatul Mondial din 2013 va avea loc în Serbia, în perioada 7-22 decembrie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici