Românii sunt protagoniştii paginii oficiale de Facebook a Cupei Mondiale de rugby - FOTO

Jucătorii români sunt protagoniştii paginii oficiale de Facebook a Cupei Mondiale de rugby, după ce au reuşit, marţi, cea mai spectaculoasă revenire din istoria competiţiei, învingând Canada, cu 17-15, după ce au fost conduşi cu 15-0.

773 afișări
Imaginea articolului Românii sunt protagoniştii paginii oficiale de Facebook a Cupei Mondiale de rugby - FOTO

Românii sunt protagoniştii paginii oficiale de Facebook a Cupei Mondiale de rugby (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)

Fotografia de copertă a paginii de Facebook a turneului final prezintă o imagine de grup a naţionalei României, după succesul de marţi.

Performanţa căpitanului Mihai Macovei, 42 de placaje în trei meciuri, cele mai multe până în prezent, este ilustrată cu o fotografie trucată, în care rugbistul român plachează un dinozaur. "Credem că Macovei poate să placheze aproape orice", este mesajul care însoţeşte poza.

De asemenea, o înregistrare video cu Florin Surugiu, având lacrimi în ochi după meciul de marţi, este prezentă pe pagina amintită, care are aproximativ 3,7 milioane de fani.

Echipa naţională a României a reuşit, marţi seară, cea mai mare sepctaculoasă revenire într-un meci din istoria Cupei Mondiale, învingând reprezentativa Canadei, cu scorul de 17-15, după ce în minutul 52 era condusă cu 15-0.

În ultimul meci al Grupei D, România va întâlni Italia, duminică, de la ora 16.30, la Exeter. Dacă va câştiga această partidă, România se va califica direct la Cupa Mondială din 2019.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici