Romario a dezvăluit că a făcut sex în vestiarele stadionului Maracana

Fostul internaţional brazilian Romario a recunoscut, într-un inteviu acordat Globoesporte, că a făcut sex în vestiarele stadionului Maracana pe vremea primei sale perioade de jucător la Vasco da Gama (1987-1988), informează, luni, cotidianul Gazzetta dello Sport în ediţia sa online.

15 afișări
Imaginea articolului Romario a dezvăluit că a făcut sex în vestiarele stadionului Maracana

Romario a dezvăluit că a făcut sex în vestiarele stadionului Maracana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi s-a întâmplat să fac sex în vestiarul stadionului Maracana. Am întârziat pentru un control antidoping în stadion şi eram doar eu, prietena mea şi un gardian la intrare, aşa că am profitat pentru o aventură rapidă", a spus Romario, despre cele petrecute după un meci Vasco da Gama şi Corinthians, dintr-un turneul local brazilian.

Potrivit cotidianului italian, fostul atacant brazilian a fost imitat, mai recent, de jucătorul croat Dino Drpic cu prietena sa Nives Celsius (mai mult de un an în urmă la stadionul grupării Dinamo Zagreb) şi de atacantul argentinian Fernando Gago cu prietena sa Pia Martinez (în iunie anul trecut, în vestiarul stadionului Monumental, după jocul Argentina-Columbia).

Romario a recunoscut că a făcut multe greşeli în cariera sa sportivă, dar nu regretă nimic: "Fotbalişti sunt mereu înconjuraţi de femei şi ispitele abundă. Am făcut multe prostii, pe care, cu gândirea de acum, sigur nu le-aş repeta, dar nu am nicio mustrare de conştiinţă. Jucătorii sunt idoli şi ar trebui să se comporte ca atare, dar mai întâi de toate sunt bărbaţi. E stupidă povestea că nu ar trebui să faci anumite lucruri, doar pentru faptul că obţii foarte mulţi bani. În timpul Copei America din 1997, după primul joc împotriva Bolivia, am fugit din cantonament să mă văd cu prietena mea, dar a fost singura abatere în cariera mea cu tricoul naţionalei Braziliei".

Romario, în vârstă de 44 de ani, care s-a retras din activitate profesional în 2009, a marcat 55 de goluri în cele 70 de meciuri jucate la naţionala Braziliei în perioada 1987-2005, reprezentativă cu care cu care a câştigat Cupa Mondială din 1994. De-a lungul carierei, Romario a trecut pe la formaţiile Vasco da Gama, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Flamengo, FC Valencia, Fluminense, Al-Sadd, Miami FC, Adelaide United şi America FC din Rio de Janeiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici