Romeo Stancu, ultima oară la Rapid, va semna cu Oţelul Galaţi

Mijlocaşul central Romeo Stancu, ultima dată la FC Rapid Bucureşti, a ajuns la un acord cu conducerea FC Oţelul Galaţi şi va semna, miercuri, un contract pe trei sezoane.

273 afișări
Imaginea articolului Romeo Stancu, ultima oară la Rapid, va semna cu Oţelul Galaţi

Mirel Rădoi (S) și Romeo Stancu (D) (Imagine: Mediafax Foto)

Stancu, al cărui contract cu Rapid a expirat la 30 iunie, va participa miercuri dimineată, la ora 10.30, la primul său antrenament ca jucător al Oţelului, informează site-ul oficial al grupării gălăţene.

Romeo Stancu are 30 de ani, este născut la Slatina şi a jucat la Universitatea Craiova (1996-1998), Rocar Bucureşti (1998-2000), Fulgerul Bragadiru (2000-2001), AEK Bucureşti (2001-2002), Poli Timişoara (2002-2005) şi Rapid Bucureşti (2005-2008).

Pe de altă parte, plecarea Oţelului în Austria a fost amânată cu o zi, astfel că jucătorii vor pleca vineri şi nu joi, aşa cum se stabilise iniţial.

Antrenorul Petre Grigoraş a anunţat că în Austria vor ajunge şi israelienii Shlomi Arbeitman (atacant, 23 de ani), Zeev Haimovich (25 de ani, fundaş central) şi Omri Afek (mijlocaş dreapta, 29 de ani).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici