Romulus Gabor este noul antrenor al grupării FC Hunedoara

Echipa de fotbal de liga a treia FC Hunedoara va fi pregătită până la finalul sezonului 2013-2014 de fostul internaţional Romulus Gabor, el urmând să fie ajutat de fostul său coleg de la Corvinul, Dumitru Gălan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

197 afișări
Imaginea articolului Romulus Gabor este noul antrenor al grupării FC Hunedoara

Romulus Gabor (Imagine: Remus Suciu/ Mediafax Foto)â

Tehnicianul de 52 de ani a condus deja primul antrenament, iar vineri va debuta pe banca tehnică a FC Hunedoara în jocul de campionat din deplasare cu Muncitorul Reşiţa, care va conta pentru etapa a XIX-a a Seriei a IV-a.

"Am făcut cunoştinţă cu jucătorii şi am lucrat la aşezarea în teren. Le-am cerut băieţilor să fie disciplinaţi tactic şi mult mai implicaţi în joc", a declarat, vineri, corespodentului MEDIAFAX, Romulus Gabor.

Ca antrenor principal Romulus Gabor a mai pregătit echipele CS Deva, Mureşul Deva şi Corvinul 2005 Hunedoara şi a fost secundul lui Ioan Andone la CFR Cluj în sezonul 2007-2008 când a câştigat campionatul.

Ca jucător Romulus Gabor a jucat de 35 de ori pentru echipa naţională, pentru care a marcat două goluri. A făcut parte din echipa de tineret a României care s-a clasat pe locul 3 la Cupa Mondială din Australia din 1981, când a fost declarat cel mai bun jucător al competiţiei şi a obţinut "Balonul de aur" şi "Gheata de bronz", performanţă individuală încă neegalată de un alt fotbalist român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici