Ronaldinho a ajuns la un acord cu AC Milan, potrivit presei italiene

Atacantul brazilian al echipei FC Barcelona, Ronaldinho, a ajuns la un acord cu gruparea AC Milan privind condiţiile trecerii sale la clubul italian, a anunţat, sâmbătă, fratele şi agentul jucătorului, Roberto de Assis, în presa din Peninsulă.

18 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho a ajuns la un acord cu AC Milan, potrivit presei italiene

Ronaldinho a ajuns la un acord cu AC Milan, potrivit presei italiene

"Ronaldinho şi AC Milan au ajuns la un acord", a declarat Roberto de Assis pentru cotidianul Gazzetta dello Sport, subliniind, însă, că tranzacţia nu este nici pe departe încheiată. "AC Milan este un club mare. Cel mai important este ca el să fie fericit. Când va fi finalizat transferul? Va trebui să aveţi răbdare", a adăugat fratele internaţionalului brazilian.

Potrivit Gazzetta dello Sport, acordul dintre AC Milan şi Ronaldinho prevede un salariu anual de 8 milioane de euro până în 2012, în timp ce FC Barcelona cere pentru internaţionalul brazilian 30 de milioane de euro. Publicaţia italiană notează că gruparea lombardă nu ar fi dispusă să plătească decât 16 milioane de euro pentru brazilian, mult mai puţin decât ar putea oferi pentru Ronaldinho rivalii de la Internazionale Milano (25 de milioane de euro) sau englezii de la Manchester City (40 de milioane de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici