Ronaldinho a ajuns la un acord cu Gremio Porto Alegre

Mijlocaşul brazilian al echipei AC Milan, Ronaldinho, a ajuns la un acord pentru a evolua la Gremio Porto Alegre, club brazilian la care a debutat în 1998, a anunţat, marţi, cotidianul italian Gazzetta dello Sport.

31 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho a ajuns la un acord cu Gremio Porto Alegre

Ronaldinho a ajuns la un acord cu Gremio Porto Alegre (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, agentul şi fratele lui Ronaldinho, Roberto de Assis, este cel care a negociat acordul cu clubul brazilian, care va fi oficializat în cursul zilei de miercuri.

Gruparea engleză Blackburn anunţase, marţi, că este interesată de achiziţionarea lui Ronaldinho. Proprietarul clubului englez, Anuradha Desai, a declarat că este pregătit să plătească peste 30 de milioane de euro pentru aducerea brazilianului (7,2 milioane de euro - suma de transfer) şi salariul acestuia pe trei ani (aproximativ 8 milioane de euro pe an).

La sfârşitul lunii decembrie 2010, presa braziliană a scris că AC Milan cere 8 milioane de euro pentru transferul lui Ronaldinho. "Pentru ca Ronaldinho să plece (din Italia), cineva trebuie să plătească suma cerută de Milan", a declarat Roberto De Assis, după o întrevedere cu vicepreşedintele AC Milan, Adriano Galliani.

Ronaldinho (30 de ani) nu mai este titular la AC Milan şi, conform preşedintelui clubului Gremio, Paulo Odone, vrea să părăsească Europa şi să revină în Brazilia, unde speră să ajungă să fie selecţionat pentru Cupa Mondială din 2014. Porto Alegre este oraşul natal al lui Ronaldinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici