Ronaldinho a fost anunţat de FC Barcelona să-şi caute altă echipă - presă

Clubul FC Barcelona l-a anunţat pe Ronaldinho, prin intermediul agentului său, că nu mai contează pe el şi poate să-şi caute altă echipă, a anunţat, miercuri, cotidianul catalan Sport.

21 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho a fost anunţat de FC Barcelona să-şi caute altă echipă - presă

Ronaldinho a fost anunţat de FC Barcelona să-şi caute altă echipă (presă) (Imagine: Mediafax Foto)

Roberto de Assis, fratele şi impresarul lui Ronaldinho, "face totul pentru care fotbalistul să ajungă în Italia sau Anglia, mai ales că jucătorul ar dori să meargă la AC Milan dacă trebuie să plece de la FC Barcelona", susţine cotidianul Sport.

Preşedintele clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a confirmat, sâmbătă, interesul pentru Balonul de Aur 2005, asigurând agenţia Ansa că gruparea lombardă va încerca să achiziţioneze vedeta braziliană, în prezent accidentată la aductori.

Potrivit cotidianului Sport, lui Roberto de Assis i-ar plăcea să încheie transferul în 15 zile, însă "Barca a anunţat că astfel de lucruri trebuie făcute în linişte şi nu rapid, astfel că transferul lui Ronaldinho va dura mai mult".

La rândul său, cotidianul madrilen Marca susţine că chinezii "au ridicat licitaţia" pentru a-l transfera pe Ronaldinho, dezvăluind că ultima ofertă provine dela Beijing Guoan, echipă pe care FC Barcelona şi Real Madrid o vor întâlni în turneul asiatic din această vară.

Sursa citată menţionează că Roberto de Assis s-a întâlnit cu reprezentanţii clubului chinez în Spania şi au convenit să se întâlnească din nou. Marca adaugă că oferta grupării Beijing Guoan este superioară salariului lui Ronaldinho la FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici