Ronaldinho a pierdut contractul cu Coca Cola. De ce a renunţat firma americană la imaginea fotbalistului

Fotbalistul brazilian Ronaldinho a pierdut contractul de sponsorizare pe care îl avea cu firma Coca Cola şi care îi aducea 742.500 de dolari pe an, deoarece a apărut la o conferinţă de presă având alături cutii de Pepsi.

978 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho a pierdut contractul cu Coca Cola. De ce a renunţat firma americană la imaginea fotbalistului

Coca Cola a reziliat contractul lui Ronaldinho, după ce acesta a apărut cu Pepsi la o conferinţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Faptul că jucătorul a apărut având în faţă cutii cu Pepsi a fost «cireaşa de pe tort» pentru Coca Cola, dar cu siguranţă nu a fost singurul motiv al rezilierii", a declarat şeful biroului de marketing, Marcelo Pontes, citat de O Estado de Sao Paulo.

Apariţia lui Ronaldinho având în faţă cutii de Pepsi a fost la 4 iunie, când jucătorul a fost prezentat oficial la Atlético Mineiro, unde a fost transferat de la Flamengo.

Potrivit lui Pontes, jucătorul "nu mai este un star şi numele îi apare doar la ştiri negative". "Firma este nemulţumitã de comportamentul lui", a declarat Pontes, care a menţionat că Ronaldinho semnase un contract în noiembrie 2011 până în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici