Ronaldinho ar putea reveni la Barcelona ca ambasador al clubului

Ronaldinho, fostul fotbalist legendar al Barcelonei, ajuns la 36 de ani va reveni pe Camp Nou ca ambasador global al clubului, informează site-ul Goal.com.

287 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho ar putea reveni la Barcelona ca ambasador al clubului

Ronaldinho ar putea reveni la Barcelona ca ambasador al clubului

În 2003, Barcelona făcea una dintre cele mai bune afaceri din istorie şi îi plătea lui Paris Saint Germain 32 de milioane de euro în schimbul omului care avea să revoluţioneze fotbalul. În cei cinci ani petrecuţi ep Camp Nou, de unde a plecat în 2008, la AC Milan, brazilianul a fost omul în jurul căruia săa construit echipa care avea să domine, după venirea lui Pep Guardiola, fotbalul mondial.

La nouă ani distanţă de la despărţire, Ronaldinho va reveni la Barcelona. Rămas liber de contract şi cu apariţii sporadice în meciurile demonstrative, fostul superstar al fotbalului mondial se apropie de momentul în care va agăţa ghetele în cui şi tocmai a acceptat o nouă provocare. Ronaldinho devine ambasador global al Barcelonei şi va intra în noul rol pe şase septembrie, când clubul blaugrana îşi va deschide un birou nou, în New York.

Ronaldinho nu e primul nume mar care ajunge într-o asemenea poziţie. Un alt brazilian celebru din fotbal, Ronaldo, a devenit ambasadorul lui Real Madrid, dar şi consilierul lui Florentino Perez.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici