VIDEO | ”Puşcărie” de fotbalist! În primul meci de după gratii, Ronaldinho a dat 5 goluri şi 6 pase de gol deşi nu avea voie să marcheze.

  • Ronaldinho se află împreună cu fratele său într-o închisoare din Paraguay
  • Statul brazilian a participat la un meci de fotbal în închisoare
  • Echipa lui Ronaldinho i-a învins pe adversari cu 11-2
6866 afișări
Imaginea articolului VIDEO | ”Puşcărie” de fotbalist! În primul meci de după gratii, Ronaldinho a dat 5 goluri şi 6 pase de gol deşi nu avea voie să marcheze.

VIDEO | ”Puşcărie” de fotbalist! În primul meci de după gratii, Ronaldinho a dat 5 goluri şi 6 pase de gol deşi nu avea voie să marcheze.

Într-un meci pe care l-a jucat în închisoarea din Paraguay, în care se află de câteva zile, Ronaldinho a marcat cinci goluri şi a oferit şase pase decisive. Echipa acestuia a câştigat cu 11-2, starul brazilian având un cuvânt de spus în fiecare dintre golurile marcate.

Conform sportbible.com, Ronaldinho a fost chemat, iniţial, să asiste la turneul care s-a jucat după reguli „5 la 5”.

Nu s-a putut abţine şi a intrat la joc.

Deşi i-a fost interzis să marcheze, a încălcat regula şi a punctat de cinci ori. La final, fostul star al Barcelonei s-a fotografiat cu ceilalţi deţinuţi.

Ronaldinho şi fratele său sunt investigaţi de autorităţile din Paraguay, după ce au pătruns în ţară cu paşapoarte false.

Cei doi au recunoscut acest lucru, însă au declarat că au primit documentele „drept cadou", la sosirea în ţară. Cel care le-a oferit documentele ar fi omul de afaceri Wilmondes Sousa Lira, care a fost arestat.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici