Ronaldo a câştigat primul său meci pentru Al Nassr din postura de căpitan de echipă

Cristiano Ronaldo a fost căpitanul lui Al Nassr la debutul său în meciul de duminică, împotriva lui Al Ettifaq, din liga profesionistă saudită, câştigat de gazde cu 1-0.

450 afișări
Imaginea articolului Ronaldo a câştigat primul său meci pentru Al Nassr din postura de căpitan de echipă

Ronaldo a câştigat primul său meci pentru Al Nassr din postura de căpitan de echipă

Ronaldo, integralist în meciul său de debut, a semnat luna trecută un contract pe doi ani şi jumătate cu Al Nassr, despre care se spune că valorează peste 200 de milioane de euro, dar a trebuit să aştepte să joace din cauza unei suspendări de două meciuri din partea Federaţiei engleze de fotbal.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani a marcat de două ori într-un meci amical disputat joi, când a făcut parte din echipa formată din jucători de la Al Nassr şi Al Hilal, care a fost învinsă cu 5-4 de Paris St Germain, echipa lui Lionel Messi, într-un meci demonstrativ.

Golul victoriei de duminică a celor de la Al Nassr a fost marcat brazilianul Anderson Talisca, în minutul 31, din pasa lui Al Sulaiheem.

Al Nassr, care joacă pe Mrsool Park, este unul dintre cele mai de succes cluburi din Arabia Saudită, cu nouă titluri în campionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici