Ronaldo a luat decizia finală privind viitorul lui la Man United, conform spaniolilor de la AS

Cristiano Ronaldo a decis să rămână la Manchester United şi după finele acestui sezon, potrivit unor informaţii apărute în presa din Spania. Campania ratată a lui United din acest sezon a ridicat semne de întrebare referitor la viitorul său pe Old Trafford.

831 afișări
Imaginea articolului Ronaldo a luat decizia finală privind viitorul lui la Man United, conform spaniolilor de la AS

Ronaldo a luat decizia finală privind viitorul lui la Man United, conform spaniolilor de la AS

Se pare însă că portughezul intenţionează să îşi onoreze restul contractului de doi ani cu Diavolii Roşii.

Potrivit publicaţiei spaniole AS, Ronaldo va duce la bun sfârşit cele 12 luni rămase din contractul de doi ani pe care l-a semnat la revenirea sa neaşteptată din vara trecută. Au existat îngrijorări cu privire la poziţia sa în privinţa transferurilor, pe fondul unui sezon dezamăgitor şi a incertitudinii cu privire la viitorul manager al clubului.

Cu toate acestea, este posibil ca îndoielile sale să fi primit un răspuns în particular, deoarece spaniolii susţin că Ronaldo este acum încrezător că United a făcut alegerea corectă a viitorului antrenor. De asemenea, se afirmă că el crede că succesorul lui Ralf Rangnick va primi întăriri pentru a ajuta la lupta pentru Premier League şi Liga Campionilor în sezonul 2022/23.

Se crede că Ronaldo are legături strânse cu Manuel Sainz, autorul articolului, ceea ce sugerează că şansele ca el să rămână la Manchester în următorul sezon au crescut vertiginos.

Iar informaţiile furnizate de Sainz sugerează că starul portughez ar putea şti cine va ocupa postul de antrenor începând din luna iulie.

Joi dimineaţă, Manchester Evening News a raportat că United îl preferă în prezent pe Erik ten Hag, şeful lui Ajax, ca următoarea numire managerială. Mai târziu în cursul zilei, The Telegraph a afirmat că francezul Paul Pogba va decide următoarea sa mutare abia după expirarea în vară a contractului său cu United.

Pe de altă parte, cel care aproape sigur nu se va afla în sezonul viitor pe banca de rezerve de pe Old Trafford este actualul tehnician, Rangnick. Se aşteaptă ca germanul să ocupe un rol de consultant, după perioada în care a fost manager interimar.

AS susţine că eliminarea de marţi din Liga Campionilor în faţa lui Atletico Madrid, a stârnit regrete în rândul unor figuri importante din cadrul clubului cu privire la numirea sa.

Atât de mult încât Diavolii Roşii ar putea lua în considerare demiterea definitivă a lui Rangnick la finalul sezonului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici