Ronaldo, acuzat că a vrut să câştige bani din transferul lui Neymar

Preşedintele clubului FC Santos, Luiz Alvaro de Oliveira Ribeiro, îl acuză pe fostul fotbalist brazilian Ronaldo că a vrut să câştige bani de pe urma unui eventual transfer al atacantului Neymar la Real Madrid, informează cotidianul As.

167 afișări
Imaginea articolului Ronaldo, acuzat că a vrut să câştige bani din transferul lui Neymar

Ronaldo, acuzat că a vrut să câştige bani din transferul lui Neymar (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

"Ronaldo a fost primul care a vorbit în numele clubului Real Madrid, apoi au venit impresarii şi presiunea a fost foarte mare. Sumele vehiculate erau monstruoase şi cu cât eu spuneam să nu sunt de acord cu transferul, cu atât presiunile erau mai mari", a spus Ribeiro.

El a menţionat că Ronaldo l-a căutat "în numele clubului Real Madrid" şi i-a prezentat o ofertă de 37 de milioane de euro, cu opt milioane de euro mai puţin decât era atunci clauza de reziliere a jucătorului la FC Santos.

"El a renunţat la cariera de jucător şi s-a transformat în impresar şi normal că dorea să câştige bani", a mai spus Ribeiro.

În vară, Neymar a decis să-şi prelungească acordul cu FC Santos, deşi era dorit de Real Madrid şi FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici