Ronaldo, amendat şi suspendat de la două meciuri

Portughezul Cristiano Ronaldo a primit o suspendare de două meciuri şi o amendă de 50.000 de lire sterline din partea Football Association pentru că a distrus telefonul unui fan în luna aprilie.

402 afișări
Imaginea articolului Ronaldo, amendat şi suspendat de la două meciuri

evertonhub/Twitter

Întâmplarea l-a avut ca protagonist pe un tânăr fan afectat de autism şi dispraxie, după înfrângerea lui Manchester United cu 1-0 în faţa lui Everton, pe Goodison Park, în sezonul trecut.

Federaţia engleză a emis o declaraţie în care explică faptul că Ronaldo a fost acuzat de comportament "nepotrivit şi/sau violent", pentru care a primit o suspendare de două meciuri, pe lângă amenda consistentă de 50.000 de lire sterline.

„Cristiano Ronaldo a fost suspendat pentru două meciuri, amendat cu 50.000 de lire sterline şi avertizat cu privire la comportamentul său viitor pentru încălcarea regulii E3 a FA", se arată în comunicatul FA.

„Atacantul a recunoscut că a avut un comportament nepotrivit după fluierul final al meciului din Premier League dintre Manchester United FC şi Everton FC de sâmbătă, 9 aprilie 2022. O comisie de reglementare independentă a constatat că comportamentul său a fost atât nepotrivit, cât şi violent în timpul unei audieri ulterioare şi a impus aceste sancţiuni.

Pedeapsa lui Ronaldo vine după câteva zile agitate pentru internaţionalul portughez. United a anunţat marţi că a decis de comun acord să rezilieze contractul jucătorului pentru comentariile făcute la TalkTV, intervievat de Piers Morgan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici