Ronaldo ar putea debuta în Arabia Saudită împotriva lui Messi în amicalul cu PSG

Cristiano Ronaldo îşi va ispăşi suspendarea înainte de a-şi face debutul în campionat pentru noul său club din Arabia Saudită, Al Nassr, dar ar putea juca împotriva lui Paris St Germain într-un meci amical în această lună, a declarat antrenorul Rudi Garcia.

320 afișări
Imaginea articolului Ronaldo ar putea debuta în Arabia Saudită împotriva lui Messi în amicalul cu PSG

Ronaldo ar putea debuta în Arabia Saudită împotriva lui Messi în amicalul cu PSG

Ronaldo a ratat vineri primul din cele două meciuri interne pentru Al Nassr, după ce a fost suspendat de Federaţia Engleză de Fotbal (FA) pentru că a lovit un telefon din mâna unui fan după înfrângerea lui Manchester United la Everton, în aprilie.

Garcia a confirmat că atacantul în vârstă de 37 de ani va rata şi meciul de campionat împotriva lui Al Shabab şi va debuta împotriva lui Ettifaq pe 22 ianuarie - dacă nu va juca împotriva PSG-ului lui Lionel Messi într-o echipă formată din jucători de la Al Nassr şi Al Hilal, la Riyadh, pe 19 ianuarie.

"Debutul său nu va fi cu tricoul lui Al Nassr. Va fi un mix între Al Hilal şi Al Nassr", a declarat Garcia, citat de L'Equipe.

"În calitate de antrenor al lui Al Nassr, nu pot fi mulţumit de acest meci. Pentru dezvoltare, pentru a vedea PSG, pentru a-i vedea pe marii jucători parizieni, într-adevăr este un lucru bun. Dar avem un meci de campionat trei zile mai târziu.

"În ceea ce priveşte programarea, ar fi putut fi mai bine gândită. Dar nu este o mare problemă... Suntem în frunte, suntem fericiţi. Este un campionat dificil de câştigat, dar intenţionăm să o facem".

Garcia a declarat că sosirea lui Ronaldo în Arabia Saudită a fost similară cu mutarea lui Pele la New York Cosmos, punând în lumina reflectoarelor clubul saudit puţin cunoscut, care a adunat peste 10 milioane de noi urmăritori pe Instagram de când a semnat luna trecută.

Fostul antrenor de la Lille şi Olympique Lyonnais a declarat că speră ca Ronaldo să redescopere plăcerea de a juca fotbal după o perioadă tumultoasă de două luni în care contractul său cu United a fost reziliat, iar Portugalia a pierdut în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

"În ultimele luni, între Manchester United, echipa naţională şi, de asemenea, în viaţa privată, nu a avut momente uşoare", a spus Garcia.

"Dacă va găsi plăcerea de a juca din nou, va fi un obiectiv bun de atins".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici