Ronaldo ar putea primi 10,4 milioane de lire sterline pe an

Conducerea clubului Manchester United îi va oferi internaţionalului portughez Cristiano Ronaldo un nou contract ce include un salariu anual de 10,4 milioane de lire sterline, informează News of the World.

12 afișări
Imaginea articolului Ronaldo ar putea primi 10,4 milioane de lire sterline pe an

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ronaldo ar avea, în cazul în care ar accepta această nouă înţelegere, un salariu de 200.000 de lire sterline pe săptămână şi va fi cel mai bine plătit fotbalist din Premier League.

Cristiano Ronaldo mai are trei ani de contract cu Manchester United şi în prezent este plătit cu 120.000 de lire sterline pe săptămână. Conform regulamentelor FIFA, el va avea dreptul să îşi cumpere restul contractului, la finalul sezonului următor.

Conducerea grupării engleze a decis să îi ofere portughezului o înţelegere mai bună, de 160.000 de lire sterline pe săptămână plus 40.000 de lire sterline pentru drepturile de imagine şi din activităţile comerciale, pentru a evita ca Ronaldo să fie tentat să plece la Real Madrid.

În prezent, printre jucătorii cu cele mai mari salarii din Premier League se numără Wayne Rooney (Manchester United, 115.000 de lire sterline pe săptămână), John Terry (Chelsea, 135.000 de lire sterline), Robinho (Manchester City, 160.000 de lire sterline) şi Steven Gerrard (Liverpool , 120.000 de lire sterline).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici