Ronaldo are probleme cu nervii pe teren (Galerie Foto)

Atacantul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, a recunoscut că are mari probleme în a-şi tempera nervozitatea în timpul meciurilor, însă a precizat că experienţa îl ajută să treacă peste faulturile dese, informează The Sun.

35 afișări
Imaginea articolului Ronaldo are probleme cu nervii pe teren (Galerie Foto)

Ronaldo are probleme cu nervii pe teren (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Bineînţeles că sunt o ţintă pentru adversari, deci este dificil să eviţi unele lucruri. Încerc să-mi controlez furia. Uneori nu este uşor, şi trebuie să îmbunătăţesc acest aspect. Uneori este greu să-ţi temperezi nervii din cauza atmosferei de pe stadion şi a importanţei meciului. Am numai 24 de ani, dar am jucat în multe meciuri importante şi această experienţă mă ajută în a face faţă unor astfel de situaţii", a declarat Ronaldo.

În acest sezon, Ronaldo i-a lovit în timpul meciurilor pe jucătorii Scott Brown (Celtic), Andy Wilkinson (Stoke), Michael Dawson (Tottenham) şi David Dunn (Blackburn), însă de fiecare dată a scăpat nepedepsit. În plus, el a avut incidente în tunelul ce duce la vestiare cu alţi doi jucători, Emanuel Pogatetz, de la Middlesbrough, şi Steven Taylor (Newcastle).

"Dacă cineva mă faultează, mă ridic şi merg înainte. Nu mi-e frică de faulturi, fac parte din fotbal. Consider că este o provocare faptul că ei trebuie să mă lovească pentru a mă opri", a mai spus Ronaldo.

Antrenorul echipei Arsenal, Arsene Wenger, a declarat, săptămâna trecută, că atacantul Cristiano Ronaldo este faultat des deoarece aroganţa de care dă dovadă pe teren este provocatoare pentru ceilalţi jucători.

Partida Manchester United - Internazionale Milano, din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici