Ronaldo blochează dezvăluirea publică a dosarelor poliţiei din Las Vegas privind o acuzaţie de viol

Cristiano Ronaldo este implicat într-o dispută referitoare la libertatea presei cu publicaţia The New York Times, în legătură cu accesul la dosarele Departamentului de Poliţie Metropolitană din Las Vegas (LVMPD), care a investigat o acuzaţie de viol din urmă 12 ani, suspect fiind chiar portughezul.

711 afișări
Imaginea articolului Ronaldo blochează dezvăluirea publică a dosarelor poliţiei din Las Vegas privind o acuzaţie de viol

Sursa foto: profimedia

Jucătorul lui Manchester United şi al Portugaliei se opune cererii recente a NY Times de a obţine dosarele, deoarece avocatul acuzatorului ar fi oferit informaţii confidenţiale în dosarul anchetat de LVMPD, în 2018, în încercarea, fără succes, de a-i determina să redeschidă cazul. Materialul disputat se află în dosar.

„Există motive întemeiate pentru a interzice divulgarea dosarului de investigaţie al LVMPD, deoarece conţine documente şi comunicări furate, etichetate ca fiind protejate de privilegiul avocat-client, pe care reclamanta le-a obţinut în mod necorespunzător de la un presupus hacker cibernetic, de la care avocatul ei a cerut în mod specific comunicări privilegiate avocat-client ", a susţinut Ronaldo în documentele înaintate instanţei în această lună, conform theathletic.com.

„Reclamanta a prezentat apoi documentele furate la LVMPD în sprijinul cererii sale ca LVMPD să redeschidă o investigaţie veche de zece ani, pentru a-l urmări în justiţie pe pârât."

LVMPD nu a redeschis cazul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici