Ronaldo dedică golurile lui Eusebio şi spune că va merge la decernarea Balonului de Aur

Atacantul portughez al formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a dedicat cele două goluri reuşite în meciul cu Celta Vigo fostului jucător Eusebio, decedat la 71 de ani şi înmormântat luni la Lisabona.

124 afișări
Imaginea articolului Ronaldo dedică golurile lui Eusebio şi spune că va merge la decernarea Balonului de Aur

Cristiano Ronaldo (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Mulţumesc tuturor, în special Spaniei, pentru omagiul adus lui Eusebio. Era o persoană foarte apropiată de mine şi de toţi portughezii, iar golurile din această seară îi sunt dedicate lui. El m-a ajutat mult, este un exemplu pentru noi. Cu mare tristeţe spun că l-am pierdut pe unul dintre cei mai buni din lume", a declarat atacantul portughez.

Cristiano Ronaldo a ajuns la 400 de goluri marcate în carieră, după ce a înscris de două ori în meciul cu Celta Vigo, scor 3-0, din etapa a XVIII-a a campionatului Spaniei. Ronaldo a marcat în minutele '82 şi 90+3 şi a ajuns la 20 de reuşite în campionat în acest sezon. Scorul la meciul de luni a fost deschis de Benzema, în minutul 67.

Cristiano Ronaldo a marcat cele 400 de goluri în 652 de partide pentru Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid şi naţionala Portugaliei.

"CR7", ovaţionat din nou pe Santiago Bernabeu, a confirmat că va fi prezent la gala pentru decernarea Balonului de Aur de luni, de la Zurich. "Nu ştiu dacă în cazul în care nu câştig va fi o nedreptate, eu încerc mereu să-mi fac treaba la fel, să ajut Real Madrid cu goluri. Dacă voi câştiga, va fi foarte bine, dacă nu, viaţa merge înainte şi voi rămâne acelaşi om", a mai spus Ronaldo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici