Ronaldo, desemnat portdrapelul organizatorilor Cupei Mondiale din 2014

Fostul fotbalist brazilian Ronaldo, de două ori câştigător al Balonului de Aur, a fost desemnat oficial portdrapelul Comitetului de organizare a Cupei Mondiale din 2014, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CBF).

69 afișări
Imaginea articolului Ronaldo, desemnat portdrapelul organizatorilor Cupei Mondiale din 2014

Ronaldo, desemnat portdrapelul organizatorilor Cupei Mondiale din 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Începând din acest moment, trebuie să ne mobilizăm la nivel naţional pentru a organiza cea mai frumoasă Cupă Mondială şi, pentru asta, am făcut apel la cel care reprezintă cel mai bine excelenţa din sportul brazilian", a declarat preşedintele CBF, Ricardo Teixeira.

La rândul său, Ronaldo a precizat că misiunea sa va fi "de a-i apropia pe oameni pentru a face din Cupa Mondială o experienţă de neuitat". "Sunt mândru că voi avea această misiune de a-i ajuta pe brazilieni să organizeze cea mai frumoasă Cupă Mondială din toate timpurile", a spus fostul internaţional brazilian.

Ronaldo Luis Nazario de Lima, în vârstă de 34 de ani, care a evoluat la formaţiile Cruzeiro, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Internazionale Milano, Real Madrid, AC Milan şi Corinthians, a câştigat două Cupe Mondiale cu naţionala Braziliei (1994 şi 2002) şi două trofee Balonul de Aur (1997 şi 2002).

El şi-a încheiat cariera în această vară, cu ocazia unui meci amical disputat de reprezentativele Braziliei şi României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici