Ronaldo, după meciul Real Madrid - Manchester City: A fost o partidă puţin nebună

Atacantul Cristiano Ronaldo, care s-a declarat "trist din motive profesionale", s-a bucurat după ce a adus victoria echipei sale, Real Madrid, în minutul 90 al meciului de marţi seară, disputat cu Manchester City, scor 3-2, în Liga Campionilor, o partidă pe care portughezul a caracterizat-o ca fiind "puţin nebună".

447 afișări
Imaginea articolului Ronaldo, după meciul Real Madrid - Manchester City: A fost o partidă puţin nebună

Ronaldo după meciul Real-City: A fost o partidă puţin nebună

"A fost un meci foarte frumos, din cele care plac ochiului, care îi fac pe spectatori să vibreze. A fost o partidă puţin nebună, dar eu cred că am jucat bine de la început până la sfârşit. În prima repriză, ne-am creat numeroase ocazii, în cea de-a doua Manchester City a jucat la fel de bine ca noi. Am evoluat cu mult angajament", a declarat Ronaldo.

Întrebat despre faptul că s-a bucurat la golul marcat marţi seară, Ronaldo a răspuns: "Sărbătoresc când am ceva de sărbătorit". Portughezul nu se bucurase la cele două goluri marcate în campionat, în meciul cu Granada, precizând că este "trist din motive profesionale".

La rândul său, fundaşul Raphael Varane este fericit după finalul "incredibil" al partidei din Grupa D a Ligii Campionilor, care a avut loc pe Santiago Bernabeu: "Am fost surpins să fiu titular în această seară. Nu am făcut pregătirea de vară la cel mai înalt nivel, de aceea nu am jucat până în prezent. Dar ştiu că Mourinho are încredere în mine. Finalul a fost incredibil. Să câştigi cu 3-2 într-un meci atât de dificil, te face cu adevărat fericit. Ne prind bine aceste trei puncte la start", a spus jucătorul francez în vârstă de 19 ani.

Formaţia Real Madrid a câştigat marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (0-0), meciul susţinut în compania echipei engleze Manchester City, în prima etapă a grupei D a Ligii Campionilor. Real a revenit după ce a fost condusă de două ori prin golurile marcate de Dzeko '69 şi Kolarov '85, egalând prin Marcelo '76 şi Benzema '87. Golul victoriei a fost marcat de Cristiano Ronaldo '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici