Ronaldo, după retragere: Acest anunţ este ca o primă moarte a mea

Fostul internaţional brazilian Ronaldo, dublu campion mondial (1994 şi 2002) şi dublu câştigător al Balonului de Aur (1997, 2002), a declarat, luni, când şi-a anunţat retragerea din activitate, că acest anunţ este pentru el ca o primă moarte.

22 afișări
Imaginea articolului Ronaldo, după retragere: Acest anunţ este ca o primă moarte a mea

Ronaldo, după retragere: Acest anunţ este ca o primă moarte a mea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Joi, când m-am hotărât, aveam impresia că mă aflu într-o secţie de terapie intensivă, în fază terminală. Acest anunţ este ca o primă moarte. Este foarte greu să renunţ la ceva ce m-a făcut atât de fericit", a spus Ronaldo.

Atacantul brazilian Ronaldo şi-a anunţat, luni, retragerea din activitate, la 34 de ani, din cauza unor probleme medicale.

Cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale (15 goluri) prevăzuse să se retragă la finalul sezonului, însă accidentările repetate şi eliminarea echipei sale, Corinthians, din Copa Libertadores, l-au obligat să ia mai repede această decizie.

Ronaldo, care a avut trei accidentări grave la genunchi, a câştigat şi de trei ori titlul de cel mai bun jucător FIFA al anului în 1996, 1997 şi 2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici