Ronaldo: Este incredibil să câştigi Balonul de Aur la 23 de ani

Câştigătorul Balonului de Aur în 2008, portughezul Cristiano Ronaldo, a declarat că i se pare incredibil că a reuşit această performanţă la 23 de ani, după doar câţiva ani de carieră ca profesionist, informează France Football.

23 afișări
Imaginea articolului Ronaldo: Este incredibil să câştigi Balonul de Aur la 23 de ani

Ronaldo: Este incredibil să câştigi Balonul de Aur la 23 de ani (Imagine: MEdiafax Foto/AFP)

"Să câştigi acest premiu la doar 23 de ani este incredibil, pentru că mi-am început cariera doar acum câţiva ani. Este fantastic pentru că erau şi alte nume mari în cursă anul acesta cum ar fi Messi, Torres sau chiar Xavi. Toţi aceşti jucători puteau să câştige dar oricum, sunt bucuros că eu l-am luat", a spus Cristiano Ronaldo.

 

Mijlocaşul echipei engleze Manchester United afirmă că premiul primit nu îl va schimba şi va munci la fel de mult la antrenamente. "Trebuie să mulţumesc tuturor coechipierilor mei care m-au ajutat să devin cel mai bun. Nu m-am temut dacă voi câştiga sau nu pentru că am fost întotdeauna conştient că am avut un sezon foarte bun. Este una din cele mai fericite zile din viaţa mea. Cei care mă cunosc sau au stat pe lângă mine ştiu că acesta e un vis împlinit pentru mine. Dar mâine dimineaţă, la antrenament, voi fi acelaşi om ca întotdeauna", a mai spus Cristiano Ronaldo.

Atacantul portughez al echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, a fost anunţat, marţi, ca fiind câştigătorul Balonului de Aur în 2008, ca urmare a votului unui juriu internaţional de jurnalişti reunit de publicaţia France Football.

Cristiano Ronaldo a devenit al treilea fotbalist portughez câştigător al Balonului de Aur, după Eusebio (1965) şi Luis Figo (2000). De asemenea, el este al patrulea laureat de la Manchester United, după scoţianul Denis Law în 1964, englezul Bobby Charlton în 1966 şi irlandezul George Best în 1968.

Pe locul doi în clasamentul Balonului de Aur s-a clasat jucătorul echipei FC Barcelona Lionel Messi, poziţia a treia fiind ocupată de atacantul spaniol Fernando Torres.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici