Ronaldo, înainte de meciul cu Macedonia de Nord: „Să se dezlănţuie iadul pe Dragao”

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Manchester United şi al naţionalei Portugaliei este încrezător că lusitanii îşi vor asigura locul la Qatar 2022 cu o victorie împotriva Macedoniei de Nord. El a cerut fanilor „să se dezlănţuie iadul pe Dragao”.

203 afișări
Imaginea articolului Ronaldo, înainte de meciul cu Macedonia de Nord: „Să se dezlănţuie iadul pe Dragao”

Ronaldo, înainte de meciul cu Macedonia de Nord: „Să se dezlănţuie iadul pe Dragao”

El a transmis un mesaj puternic înainte de meciul de baraj pentru Cupa Mondială al Portugaliei, considerat „pe viaţă şi pe moarte", recunoscând că îşi doreşte „să se dezlănţuie iadul" pe Estadio do Dragao.

Portugalia se află la un meci distanţă de a-şi asigura un loc la Qatar 2022, doar Macedonia de Nord stând în calea ei, în ultimul meci de baraj.

Echipa lui Fernando Santos a învins Turcia cu 3-1, în semifinala de baraj, în timp ce Macedonia de Nord a trecut de Italia cu 1-0, într-una dintre cele mai surprinzătoare rezultate din istoria recentă a fotbalului internaţional. Ronaldo este încrezător că ţara sa nu va avea aceeaşi soartă ca şi campionii europeni.

Atacantul de la Manchester United, care a stabilit un record mondial de 115 goluri marcate pentru Portugalia în cariera sa, a lansat un apel către suporteri.

„Îi îndemn pe fani şi îmi doresc să se dezlănţuie iadul pe Dragao", a spus portughezul, citat de publicaţia Goal.com.

„M-am culcat aseară gândindu-mă că vreau ca stadionul să oprească muzica pentru imnul nostru naţional şi să-i lase pe fani să îl cânte acapella, pentru a arăta pasiunea, puterea şi unitatea noastră în jurul obiectivului de a ajunge la Cupa Mondială."

Căpitanul Portugaliei, în vârstă de 37 de ani, a adăugat cu privire la importanţa meciului: „Pentru noi, acest meci este o chestiune de viaţă şi de moarte. Există o responsabilitate de a câştiga acest meci. Pentru noi este, de asemenea, meciul vieţii noastre".

Referindu-se la adversarii de marţi seara, Ronaldo a spus: „Au surprins în multe meciuri, dar cred că nu ne vor surprinde pe noi".

Selecţionerul Santos, între timp, a avertizat Portugalia că nu-şi poate permite să trateze superficial Macedonia de Nord, în ciuda faptului că este un mare outsider în cursa pentru Cupa Mondială.

Italia a dominat semifinala împotriva naţiunii balcanice, dar a fost pedepsită pentru ocaziile ratate atunci când Aleksandar Trajkovski a marcat în minutele suplimentare de joc.

„Dacă ne gândim că, teoretic, macedonenii sunt mai slabi, suntem pe un drum greşit, este cel mai rău scenariu posibil", a spus Santos.

"Trebuie să înfruntăm Macedonia de Nord aşa cum am fi înfruntat Italia".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici