Ronaldo la AC Milan? Berlusconi: Este permis să visezi

Premierul italian Silvio Berlusconi, proprietar al clubului AC Milan, a apreciat, luni, referitor la un posibil transfer al atacantului portughez Cristiano Ronaldo la gruparea italiană, că visele sunt permise întotdeauna şi că ele se pot realiza.

40 afișări
Imaginea articolului Ronaldo la AC Milan? Berlusconi: Este permis să visezi

Berlusconi despre un posibil transfer al lui Ronaldo: Este permis să visezi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ronaldo la Milan? Întotdeauna este permis să visezi, iar uneori visele se împlinesc. În următoarea perioadă de transferuri, dacă vom câştiga titlul, ne vom adăuga în lot unul sau doi campioni. Dacă Ronaldo ni s-ar alătura, cred că asta ar fi pe placul tuturor", a declarat Berlusconi pentru postul de televiziune Italia 7 Gold, declaraţiile fiind preluate marţi de presa italiană.

AC Milan i-a achiziţionat în ultimele două zile ale perioadei de mercato din vara anului 2010 pe suedezul Zlatan Ibrahimovici şi brazilianul Robinho. În 2009, Cristiano Ronaldo fost cumpărat de Real Madrid de la Manchester United pentru suma de 94 milioane de euro.

Referitor la faptul că Zlatan Ibrahimovici a fost din nou eliminat într-un meci în Serie A, el fiind suspendat pentru trei partide, Silvio Berlusconi a declarat că jucătorul este cel care trebuie să se uite în oglindă şi să se simtă vinovat. "Dacă îl voi trage de urechi? Nu, cred că cineva de la club a făcut deja asta", a mai spus proprietarul clubului.

Atacantul Zlatan Ibrahimovici a fost suspendat pentru trei meciuri în campionatul Italiei, după ce a fost eliminat la meciul cu Fiorentina, scor 2-1, din etapa a XXXII-a. Ibrahimovici, care este acuzat că a proferat insulte la adresa unui arbitru - asistent, a declarat că de fapt înjurăturile erau pentru el. Jucătorul suedez a revenit la meciul cu Fiorentina, după alte două etape de suspendare, pentru "comportament nesportiv".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici