Ronaldo şi Messi concurează cu Romario pentru titlul de cel mai bun marcator la echipele de club

  • Confruntarea dintre Ronaldo şi Messi în cursa pentru titlurile de cel mai bun marcator a primit noi valenţe
  • Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) a publicat topul celor mai cei mai buni marcatori, exclusiv pentru echipele de club.
  • În ceea ce-l priveşte pe Ibrahimovic, cu cele două goluri ale sale, marcate recent pentru AC Milan, l-a depăşit pe legendarul Alfredo Di Stefano.
161 afișări
Imaginea articolului Ronaldo şi Messi concurează cu Romario pentru titlul de cel mai bun marcator la echipele de club

Ronaldo şi Messi concurează cu Romario pentru titlul de cel mai bun marcator la echipele de club

După ce Zlatan Ibrahimovic a marcat recent golul cu numărul 500 pentru echipele de club la care a evoluat, Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului a dat publicităţii clasamentul celor mai buni golgheteri pentru echipele de club, din toate timpurile.

Lista fotbaliştilor care au marcat 500 sau mai multe goluri pentru echipele de club conţine 16 nume.

Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de brazilianul Romario, care a marcat pentru echipele la care a evoluat un număr de 689 de goluri. El este urmat de Pele, cu 684 de reuşite. Ultima treaptă a
podiumului este ocupată de Ronaldo, cu 661 de goluri, imediat după el situându-se cehul Josef Bican, cu 656, şi pe 5, Leo Mesi, cu 651.

Ronaldo şi Messi sunt singurii fotbalişti în activitate care ar mai putea pune în pericol recordul brazilianului Romario, chiar şi la finele anului 2021, în cazul în care vor evolua suficient cât să mai marcheze 28, respectiv 38 de goluri, performanţe ce le-au fost celor doi la îndemână chiar şi într-un singur an.

În ceea ce-l priveşte pe Ibrahimovic, cu cele două goluri ale sale, marcate recent pentru AC Milan, l-a depăşit pe legendarul Alfredo Di Stefano. „Ibra” ar putea depăşi în curând o altă legendă a fotbalului
internaţional, germanul Uwe Seeler, prezent în top cu 508 goluri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
romanio,
ronaldo,
messi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici