Ronaldo va încerca să slăbească într-o emisiune televizată

Brazilienii vor putea urmări la televizor eforturile pentru a slăbi făcute de Ronaldo, fostul atacant al echipei Braziliei, care se confruntă cu probleme cu greutatea, la fel ca jumătate din populaţia ţării.

207 afișări
Imaginea articolului Ronaldo va încerca să slăbească într-o emisiune televizată

Ronaldo va încerca să slăbească într-o emisiune televizată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Timp de trei luni, dublul câştigător al Balonului de Aur va urma o dietă şi un program de exerciţii fizice, eforturile sale pentru a slăbi fiind filmate şi transmise în cadrul emisiunii TV "Medida certa" ("Măsuri ideale").

"Am o problemă cu greutatea. Este o adevărată traumă", a declarat Ronaldo, în vârstă de 35 de ani, care a dezvăluit în 2011, anul în care şi-a anunţat retragerea, că suferă de hipotiroidă.

"Am avut numeroase provocări şi aceasta nu va fi uşoară: cei care au încercat să slăbească ştiu acest lucru. Dar, cu multă bună dispoziţie, trecem peste tot", a declarat Ronaldo, citat de G1 de Globo.

Ronaldo a mai spus că vrea să fie în formă pentru meciul amical contra "Prietenilor lui Zidane" de la Porto Alegre, de la finalul anului.

"L-am ales pe Ronaldo pentru a arăta oamenilor că, dacă au făcut sport toată viaţa, corpul lor se va resimţi după retragere şi adoptarea unei vieţi sedentare", a decarat Marcio Atalla, preparatorul fizici care va coordona exerciţiile fizice ale fostului jucător.

Un raport al Ministerului Sănătăţii difuzat în aprilie a stabilit că aproape jumătate din populaţia Braziliei are probleme cu greutatea, iar 16 la sută este obeză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici