Ronaldo vrea să joace pentru Paris Saint-Germain

Fostul atacant brazilian al echipelor Real Madrid şi AC Milan, Ronaldo, care în acest moment este liber de contract, şi-a exprimat dorinţa de a evolua pentru formaţia franceză Paris Saint-Germain, potrivit cotidianului L'Equipe.

34 afișări
Imaginea articolului Ronaldo vrea să joace pentru Paris Saint-Germain

Ronaldo vrea să joace pentru Paris Saint-Germain (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brazilianul Ronaldo, câştigător al premiului de cel mai bun fotbalist din lume în anii 1996, 1997 şi 2002, şi-a exprimat dorinţa de a evolua în capitala Franţei: "Iubesc Parisul, am şi o locuinţă acolo pe care o vizitez des. PSG este o echipă aflată în construcţie. A adus jucători buni şi au format un lot capabil să se bată pentru titlu", a spus fotbalistul de 31 de ani.

În acest moment, Ronaldo se află în plin proces de recuperare în ţara natală după operaţia suferită la genunchi la începutul lunii februarie.

Referitor la criticile care i se aduc datorită greutăţii, brazilianul a declarat că ''este normal ca oamenii să spună că sunt supraponderal. Am stat la Rio de Janeiro pentru recuperare fără anternorul personal şi este adevărat că am pus câteva kilograme în plus".

AC Milan este ultima echipă la care a evoluat Ronaldo, în perioada 2006-2008, pentru care a disputat 16 partide şi a marcat 9 goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici