Roni Levi: E bine că am câştigat, dar trebuie să continuăm pe acest drum

Tehnicianul formaţiei Unirea Urziceni, Roni Levi, a declarat, joi, după victoria din meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 1-0, că îl mulţumeşte acest rezultat, dar echipa trebuie să continue la fel.

14 afișări
Imaginea articolului Roni Levi: E bine că am câştigat, dar trebuie să continuăm pe acest drum

Roni Levi: E bine că am câştigat, dar trebuie să continuăm pe acest drum (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"A fost un meci dificil. Internaţional a stat foarte bine în teren şi a încercat să se lupte. Este o echipă bună. Cu cât ne apropiem de final, fiecare meci devine din ce în ce mai dificil. E bine că am reuşit să câştigăm, dar trebuie să continuăm pe acest drum. Adversarele noastre au pierdut puncte, dar trebuie să ne concentrăm asupra echipei noastre. Totul este posibil până la final", a spus Levi.

Formaţia Internaţional Curtea de Argeş a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de Unirea Urziceni, în etapa a XXXI-a a Ligii I.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici