Roni Levi: N-am reuşit să ţinem acel 2-1, dar sunt mândru de jucătorii mei

Antrenorul israelian al echipei Unirea Urziceni, Roni Levi, a declarat, duminică, după înfrângerea în faţa formaţiei CFR Cluj din Supercupa României, scor 2-4 la loviturile de departajare, că este mândru de jucătorii săi, deşi aceştia nu au reuşit să ţină de rezultat la 2-1.

16 afișări
Imaginea articolului Roni Levi: N-am reuşit să ţinem acel 2-1, dar sunt mândru de jucătorii mei

Roni Levi: N-am reuşit să ţinem acel 2-1, dar sunt mândru de jucătorii mei (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Greşeala face parte din joc. N-am reuşit să ţinem acel 2-1. Sunt mândru de jucătorii mei. Am revenit bine în joc, deşi am fost conduşi. Penaltiurile sunt un moment foarte dificil. Suntem încrezători în viitor, avem mare încredere în jucători. Am exersat penaltiurile, dar aici se poate vorbi şi de noroc. N-am o explicaţie pentru care jucătorii au ratat tot. E vorba de oboseală, de ghinion. Sunt multe aspecte când vine vorba de penaltiuri. Trebuie să mai ai şi noroc. A fost un joc foarte dur între două echipe bune. Acum trebuie să ne concentrăm pe campionat, să recuperăm jucătorii. Avem jucători cu experienţă, sunt maturi. În campionat nu ne batem doar cu CFR, ci cu vreo patru echipe. După 10-15 jocuri ne putem da cu părerea cine e favorită la titlu. CFR şi Steaua sunt două echipe foarte puternice", a spus Levi.

Echipa CFR Cluj a câştigat Supercupa României , după ce a învins, duminică, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, cu scorul de 4-2 (2-2, 1-1, 1-0) după loviturile de departajare, formaţia Unirea Urziceni. Gazdele au marcat prin Kivuvu '12 şi Deac '105+2, iar pentru oaspeţi au punctat Kivuvu '53 (autogol) şi Marinescu '97.

La loviturile de departajare, pentru CFR Cluj au marcat Piccolo şi E. Dică, iar pentru Unirea Urziceni nu a înscris niciun jucător. Au ratat: G. Mureşan, Deac (CFR Cluj), Marinescu, Maftei, Brandan şi P. Marin (Unirea Urziceni).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici